Fotograaf: onbekend

dhr. drs. K.H. (Klaas) Visser


 • Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
  Programmagroep: Psychological Methods
 • Bezoekadres
  REC G
  Nieuwe Achtergracht 129  Amsterdam
 • Postadres:
  Postbus  15906
  1001 NK  Amsterdam
 • K.H.Visser@uva.nl

curriculum

Klaas Visser is sinds 1997 onderwijsdirecteur Psychologie. Sinds 2008 is hij directeur van het College Psychologie dat verantwoordelijk is voor de bacheloropleiding en hoofd van het onderwijsinstituut dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning van zowel de bacheloropleiding als de verschillende masteropleidingen Psychologie. Daarnaast is hij sinds 2008 voorzitter van de universitaire werkgroep studiesucces die de faculteiten en opleidingen adviseert en ondersteunt bij de werkzaamheden die moeten leiden tot minder studieuitval en een sneller rendement.
Hij studeerde (Sociale) Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en was van 1975 tot 1992 onderwijscoördinator en studieadviseur Psychologie aan de Universiteit van Leiden. Van 1992 tot 1997 was hij Hoofd van de Afdeling Onderwijs&Onderzoek van de Faculteit der Psychologie (UvA).

This list of publications is extracted from the UvA-Current Research Information System. Questions? Ask the library or the Pure staff of your faculty / institute. Log in to Pure to edit your publications.

Geen nevenwerkzaamheden bekend

contactgegevens bewerken bewerk tabbladen