Nalevingsgedrag restaurants in China

Rechtsgeleerdheid

19okt2017 12.00

Promotie

China heeft te maken met grote uitdagingen bij het waarborgen van rechtsnaleving van haar burgers en bedrijven. Yunmei Wu wil inzicht krijgen in de dynamische nalevingsprocessen binnen kleine bedrijfsorganisaties waar tijdens de bedrijfsvoeringscyclus veel verschillende juridische regels en veranderingen zijn. Ze kijkt hoe restaurants reageren op relevante juridische regels en regelgeving, met betrekking tot onder meer voedselveiligheid, arbeidsomstandigheden, milieubescherming en brandveiligheid.

Mw. Y. Wu: Compliance Pluralism and Processes: Understanding Compliance Behavior in Restaurants in China. Promotoren zijn prof. dr. B. van Rooij en prof. dr. W. Huisman (VU). Copromotor is dr. ir. J.J. van der Heijden (Australian National University).

Toegang vrij

Gepubliceerd door  UvA Persvoorlichting