Een avond met Paul Auster - GEANNULEERD

In samenwerking met uitgeverij De Bezige Bij

22mrt2017 20.00 - 21.30

Evenement

LET OP: Dit programma gaat door gezondheidsproblemen niet door.

-

Over 4 3 2 1

Op 3 maart 1947 wordt, twee weken te vroeg, Archibald Isaac Ferguson geboren, het enige kind van Rose en Stanley Ferguson. Archibalds leven zal gelijktijdig vier verschillende paden volgen. Vier identieke Archibalds, bestaand uit hetzelfde DNA, vier jongens die fysiek één en dezelfde zijn, leiden vier parallelle en volstrekt verschillende levens. Elk levenspad neemt een andere richting. Liefdes en vriendschappen en intellectuele interesses contrasteren. Eén jongen groeit vier keer op. Iedere Archibald zal verliefd worden op Amy Schneiderman, maar hun relatie zal steeds een andere zijn. Lezers kunnen meegenieten van Archibalds successen, en meeleven met de tragische gebeurtenissen die hem overkomen. Zo ontvouwen de levensverhalen van de vier Archibalds zich. Voor meer informatie, zie hier

Er is natuurlijk ruimte voor vragen uit het publiek. Aan het eind van het programma zal Paul Auster signeren. 

Over de spreker

Paul Auster is de auteur van romans als De New York-trilogieOrakelnachtBrooklyn dwaasheidSunset Park en Man in het duister. Daarnaast schrijft hij non-fictie, die verzameld is in de bundel Levenswerk. In februari 2017 verscheen zijn grote, nieuwe roman 4 3 2 1. Zijn werk wordt in ruim dertig talen vertaald. Auster woont en werkt in Brooklyn, New York.

Pieter van den Blink is schrijver en journalist. Hij werkte onder meer voor dagblad Trouw en Vrij Nederland, en was correspondent in Parijs voor diverse media. 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk tickets te kopen. Heeft u al een ticket? We zorgen er uiteraard voor dat u uw geld terug krijgt. 

Locatie

Een middag over het werk van Paul Auster

Op 21 maart organiseren we een crash course over het werk en leven van Auster. Met: Toef Jaeger, Joyce Goggin, Maria Kager en Daan Wesselman. Dit programma gaat door. 

Gepubliceerd door  Spui25