Zomerschool Talen en cultuur

14aug2017 18aug2017 09.00

Evenement

Zit jij in 4, 5 of 6 vwo, of ben je (aankomend) student en heb je belangstelling voor taal en cultuur? Kom dan van 14 tot en met 18 augustus 2017 naar de zomerschool Talen en cultuur.

De talen van de Zomerschool 2017 zijn: Arabisch, Deens, Duits, Frans, Nederlandse Gebarentaal, Hebreeuws, Italiaans, Nieuwgrieks, Noors, Russisch, Spaans en Zweeds. Uit deze talen kies je er één. Naast de lessen in de taal van je keuze zijn er overkoepelende colleges die je met alle deelnemers volgt. Er is geen speciale voorkennis vereist.

De overkoepelende colleges gaan over culturele aspecten als religie, kunst, muziek, theater en nationale identiteit. In de namiddag of avond zijn er gezamenlijke activiteiten als een bezoek aan een museum, een diner en een filmavond.

Aanmelden is mogelijk vóór 1 juli 2017 via onderstaande website.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen