Facultaire opening academisch jaar 2018-2019

Smaakmakers

06sep2018 17.00 - 23.00

Evenement

Kom donderdag 6 september naar de Rode Hoed voor de feestelijke opening van het academisch jaar 2018-2019 van de Faculteit der Geesteswetenschappen, met als thema 'Smaakmakers'.

Aanmelden

Medewerkers, studentbestuurders en overige genodigden zijn van harte welkom op 6 september in De Rode Hoed. Graag wel van tevoren aanmelden (uiterlijk 31 augustus) via onderstaande link:

Smaakmakers

Het programma start om 17.15 uur (inloop vanaf 17.00 uur) met een vlog van decaan Fred Weerman. Vervolgens zijn er korte krachtige presentaties van 20 slides (PechaKucha's) door:

• Gaston Franssen, docent Moderne letterkunde: Het verhaal van de patiënt
  • Geert Janssen, hoogleraar Vroegmoderne geschiedenis: De uitvinding van de vluchteling
  • Emma Kat, voorzitter Facultaire Studentenraad: Stakkerig wijs zijn we
  • Julia Noordegraaf, hoogleraar Digitaal erfgoed: Tijdreizen door historisch Amsterdam
  • Toni Pape, docent Media en cultuur: Onderwijsvernieuwing door blended learning
  • Eva Groen-Reijman, onderzoeker Ethiek (Wageningen University): Deliberatie en politieke campagnes

Abdelkader Benali, dit jaar als honorary fellow verbonden aan de Faculteit der Geesteswetenschappen, verzorgt een poëtisch intermezzo.

Na het slotwoord van Fred Weerman is het tijd voor een borrel met aansluitend buffet. Het feest begint om omstreeks 19.00 uur.

De Rode Hoed, Keizersgracht 102, Amsterdam

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen