Tarlach McGonagle is FdR Docent van het Jaar 2018

20 maart 2018

Tarlach McGonagle, docent bij de master Informatierecht, is door FdR-studenten gekozen als faculteitswinnaar van de Docent van het Jaar 2018.

Op maandag 19 maart werd Tarlach McGonagle  tijdens zijn college International Media Law, Policy and Practice met bloemen verrast door studenten en collega’s, waaronder onderwijsdirecteur Marjoleine Zieck. ‘Ontzettend toegewijd en enthousiast, weet overigens ook iedereen enthousiast te maken en weet enorm veel! Nog nooit op de universiteit zo'n betrokken docent gehad!’ geeft een van de studenten die gestemd heeft aan.

Tarlach McGonagle FdR Docent van het Jaar 2018

Dr. Tarlach McGonagle is senior onderzoeker bij het Instituut voor Informatierecht (IViR) en docent bij de gespecialiseerde master Informatierecht. Hij coördineert en verzorgt ook onderwijs bij een aantal verplichte vakken en keuzevakken van de master en is tevens scriptiecoördinator van deze master.

Over de Docent van het Jaar verkiezing

UvA-studenten plukken iedere dag de vruchten van enthousiaste, behulpzame en inspirerende docenten. Daarom organiseert de UvA elk jaar in samenwerking met de Centrale Studentenraad en ASVA Studentenunie de Docent van het Jaar verkiezing. Als faculteitswinnaar van de Docent van het Jaar verkiezing, maakt McGonagle kans om tijdens de onderwijsdag op 31 mei uitgeroepen te worden tot Docent van het Jaar.

Tarlach McGonagle met studenten

Gepubliceerd door  Faculteit der Rechtsgeleerdheid