Science Park 904

Routebeschrijving

Het Science Park Amsterdam-terrein ligt in de Watergraafsmeer aan de rand van Amsterdam, net binnen de ring A10. Alle gebouwen liggen aan het Science Park.

Science Park 904

Plattegrond Science Park 904

Gebouwen Science Park 904

Met de auto

Alle autowegen naar Amsterdam komen uit op de rondweg rond Amsterdam: de ring (A10). Houd op de ring Amsterdam (A10) oost aan en neem afslag Watergraafsmeer/S113 (Ring Oost). Rijd de Middenweg op richting centrum. Na ongeveer 500 meter bij de stoplichten rechtsaf de Kruislaan op. Na 400 meter rijdt u onder NS-station Amsterdam Science Park door en kruist u de MacGillavrylaan. U bent nu op Science Park Amsterdam; het faculteitsgebouw ziet u rechts voor u.

Betaald parkeren

U kunt als bezoeker gebruik maken van de bezoekersplaatsen op parkeerveld P3 en P7. U wordt met klem geadviseerd om het OV te gebruiken, daar de mogelijkheid tot parkeren zeer beperkt is.

Let op: parkeren buiten de daarvoor bestemde vakken wordt streng beboet door parkeerwachters van het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer.

Navigatiesysteem

Voer straatnaam  'Science Park 904' in.

Amsterdam Science Park parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen P3 en P7

Bus 40 en 240

  • Bus 40 (vanaf NS Stations Amsterdam Amstel en Amsterdam Muiderpoort)Bus 40 rijdt tussen Station Amstel en Station Muiderpoort via het Science Park. Met vijf bushaltes zijn alle gebouwen van het Science Park goed bereikbaar.
  • Spitsbus 240 (vanaf NS Station Amsterdam Amstel)
  • Bus 240 rijdt tijdens spitsuren heen en weer tussen Station Amstel en het Science Park.

Raadpleeg de website van het Gemeente Vervoer Bedrijf Amsterdam (GVB)voor de dienstregeling

Trein

Het NS-station Amsterdam Science Park bevindt zich op loopafstand van het FNWI-gebouw. Raadpleeg de reisplanner van de NS voor de dienstregeling.

Onderzoeksinstituten FNWI

SP 904

De volgende instituten zijn gehuisvest op Science Park 904: natuurkunde instituut (Io)P, biologie instituut (IBED), scheikunde instituut (HIMS), levenswetenschappen instituut (SILS), sterrenkunde instituut (API) en informatica instituut (IvI).

SP 107

Het logica instituut (ILLC) en het wiskunde instituut (KdVI) zijn gehuisvest in gebouw Science Park 107. De ingang van deze instituten is via Science Park 105, dit is ook de ingang voor Nikhef en Amolf. Let op: het gebouw SP 107 heeft ook een F-vleugel. Kamernummers zijn aangegeven als: Science Park 107  Kamernummer: F2.05 Dit is dus niet in SP 904.

Gepubliceerd door  Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

20 december 2017