Executive Programme

Executive Programme of Digital Auditing (EPDA)

Digital Auditing: de RE opleiding nieuwe stijl

Om de nieuwe generatie digitale auditors op te leiden, ontwikkelde de UvA het Executive Programme of Digital Auditing (EPDA). Het programma is gebaseerd op een solide fundament: de IT-auditopleiding, geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors (NOREA) en sinds 2005 constant hoog gewaardeerd door onze studenten en hun werkgevers. Aan dit programma zijn nieuwe vakken toegevoegd, zoals de module Data Science for Auditors; wij innoveren ons curriculum elk jaar, zodat ook de laatste technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeksresultaten in het programma zijn opgenomen.

In de EPDA-opleiding leren studenten om processen, informatiesystemen en infrastructuren te analyseren, te doorgronden, op basis van harde data te toetsen en daarover impactvol te rapporteren. De EPDA-opleiding is daarmee niet alleen geschikt voor professionals die een loopbaan als IT-auditor ambiëren, maar heeft ook een grote toegevoegde waarde voor accountants, internal auditors, consultants, professionals en managers.

Kernpunten

• Focus op wetenschap én praktijk;
  • Ervaren docenten met een wetenschappelijke en/of professionele achtergrond;
  • Onderwijs in kleine groepen;
  • Tweejarig parttime programma;
  • Studieondersteuning voor internationaal erkende CIA en CISA kwalificaties;
  • Erkend door NOREA;
  • Verkort traject voor Register Accountants (RA’s), Register Controllers (RC's) en Register Operational Auditors (RO’s).

Informatieavond: 3 april

Executive Programme of Digital Auditing (EPDA)
Diploma RE
Vorm Deeltijd