UvA Health Week

16-20 april 2018

De UvA Health Week gaat over gezondheid - over sporten, bewegen en voeding, én over stress, burn-out en andere psychische klachten. Over gezond(er) leven, én waarom we dat niet altijd doen. De week is georganiseerd voor studenten en promovendi.

Bedankt voor het meedoen

De UvA Health Week zit erop, maar het gesprek zet zich voort. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen en feedback. Zou je ons korte evaluatieformulier in willen vullen? Het kost je maar vijf minuten en is anoniem.

Let op: wij verloten een bol.com cadeaubon van 35 euro onder iedereen die het evaluatieformulier invult.

Logo UvA Health Week

Gezondheid en welzijn op het UvAweb

Ga voor alle UvA-brede voorzieningen op het gebied van gezondheid en welzijn naar:

Voor studenten

Ga naar de studentensite > zoek je opleiding > ga naar de A-Z-lijst > ga naar ‘Gezondheid en Welzijn’

Voor medewerkers:

Ga naar de medewerkerssite > ga naar jouw faculteit > ga naar de A-Z-lijst > ga naar 'Gezondheid en welzijn'

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

8 mei 2018