UvA Health Week

16-20 april 2018

De UvA Health Week gaat over gezondheid - over sporten, bewegen en voeding, én over stress, burn-out en andere psychische klachten. Over gezond(er) leven, én waarom we dat niet altijd doen. De week is georganiseerd voor studenten en promovendi.

Let's talk health

Van 16-20 april 2018 vinden activiteiten plaats over de hele UvA campus en online, gericht op het psychisch en fysiek welzijn van studenten en promovendi. Deze week gaan wij kritisch in gesprek met elkaar, en onszelf, over gezondheid. Er zijn interviews, lezingen en debatten, maar ook sportactiviteiten, coach cafés, documentaire screenings en workshops. Welk gesprek ga jij aan?

Voor vragen of meer informatie: healthweek@uva.nl.

Logo UvA Health Week

Gezondheid en welzijn op het UvAweb

Ga voor alle UvA-brede voorzieningen op het gebied van gezondheid en welzijn naar:

Voor studenten

Ga naar de studentensite > zoek je opleiding > ga naar de A-Z-lijst > ga naar ‘Gezondheid en Welzijn’

Voor medewerkers:

Ga naar de medewerkerssite > ga naar jouw faculteit > ga naar de A-Z-lijst > ga naar 'Gezondheid en welzijn'

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

11 april 2018