Nieuws & Agenda

Gender en seksualiteit

Hier vind je een selectie van onze vele experts op het gebied van gender en seksualiteit.

Heb je een specifieke vraag of wil je in contact komen met een wetenschapper die niet op deze pagina staat? Neem dan contact op met de afdeling Persvoorlichting. Dit kan via 020 – 525 2695 of via persvoorlichting@uva.nl.

Laurens Buijs

Foto: onbekend

Dr. Laurens Buijs

Laurens Buijs is socioloog en doet onderzoek naar homo-emancipatie. Zijn expertisegebieden zijn antihomogeweld, seksualiteit, gender, etniciteit, LGBT, emancipatie en prostitutie.

E: L.J.Buijs@uva.nl

Janssen, Marie-Louise, FMG, Sociologie

Foto: Dirk Gillissen

Dr. Marie-Louise Janssen

Marie-Louise Janssen is cultureel antropoloog en docent gender en seksualiteitsstudies op de afdeling sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar expertisegebieden zijn: prostitutie, migratie, mensenhandel en mensensmokkel. Haar huidige onderzoek richt zich op seksualiteit, sekswerk en studenten.

E: M.P.C.Janssen@uva.nl

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam