FAQ UvA Bachelordag

De ronde waarvoor ik me wil aanmelden zit vol; kan ik toch een ronde van deze opleiding bezoeken?

Als er geen plekken beschikbaar meer zijn, is het helaas niet mogelijk de opleidingsronde te bezoeken. Je kunt de opleiding wel bezoeken op de informatiemarkt tussen 9.30 en 16.00 uur. Je kunt de ronde die vol is ook selecteren op het aanmeldformulier om aan te geven dat je interesse hebt in die opleiding. We houden je dan op de hoogte van eventuele aanvullende activiteiten.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Is mijn aanmelding goed ontvangen?

Ga na of je op de verzendknop in het aanmeldformulier hebt geklikt, en controleer je spambox. Heb je ook daar(na) geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de Central Student Service Desk, zij kunnen nagaan of je aanmelding is ontvangen.

In mijn bevestigingsmail ontbreekt een ronde waarvoor ik me had aangemeld. Kan ik toch naar die ronde toegaan?

Als er een ronde ontbreekt in je bevestigingsmail, dan was die ronde waarschijnlijk al volgeboekt op het moment dat je je wilde aanmelden (dit staat dan vermeld bij de ronde op het aanmeldformulier). Controleer op het aanmeldformulier of er (toch) nog plekken beschikbaar zijn bij de betreffende ronde. Zo ja, dan kun je je alsnog aanmelden door opnieuw het formulier in te vullen. Als er geen plekken beschikbaar meer zijn, dan is het helaas niet mogelijk de ronde te bezoeken. Je kunt de opleiding wel bezoeken op de informatiemarkt tussen 9.30 en 16.00 uur.

Ik zie niet alle rondes waarvoor ik me had aangemeld in de app. Wat moet ik doen?

De app wordt regelmatig geüpdatet. Controleer of de ronde wel vermeld staat in je bevestigingsmail. Zo ja, wacht dan één à twee dagen, de ronde moet dan automatisch in de app verschijnen. Staat de ronde ook niet in je bevestigingsmail, dan is je aanmelding voor de ronde niet gelukt, kijk bij de vorige vraag wat je kunt doen.

Ik heb me al aangemeld voor de Bachelordag, maar wil me voor nog een extra ronde aanmelden. Hoe doe ik dat?

Je moet dan opnieuw het registratieformulier invullen en de ronde van je keuze selecteren.

Ik heb mezelf aangemeld voor een ronde, maar wil nu toch een begeleider meenemen. Kan dat?

Controleer op het aanmeldformulier of er nog plekken beschikbaar zijn bij de betreffende ronde. Zo ja, dan kun je je begeleider alsnog aanmelden door opnieuw het formulier in te vullen met jouw gegevens. Als er geen plekken beschikbaar meer zijn, dan is het helaas niet mogelijk een begeleider mee te nemen. Hij/zij kan tijdens de ronde wel de informatiemarkt bezoeken en daar spreken met mensen van de opleiding.

Ik kan helaas toch niet (naar alle rondes waarvoor ik me had aangemeld) komen. Hoe kan ik me afmelden?

In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen (na aanmelding) staat een link waarmee je je kunt afmelden voor één of meer rondes.

Ik heb me aangemeld voor een ronde, maar wil deze graag op een ander tijdstip bezoeken. Kan ik dit wijzigen?

Controleer op het aanmeldformulier of er nog plekken beschikbaar zijn bij de ronde van jouw voorkeur. Zo ja, dan kun je je alsnog aanmelden door opnieuw het formulier in te vullen. Vergeet niet om je ook even af te melden voor de ronde waarvoor je je eerst had aangemeld (zie vorige vraag). Zo kan iemand anders nog gebruikmaken van die plek. Als er geen plekken meer beschikbaar zijn, dan kun je de ronde helaas niet op een ander tijdstip bezoeken. Je kunt de opleiding wel bezoeken op de informatiemarkt tussen 9.30 en 16.00 uur.

Kan ik me ook aanmelden voor speedcoaching en/of de campusrondleidingen?

Voor speedcoaching en campusrondleidingen hoef je je niet vooraf aan te melden.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

29 oktober 2018