Bachelordag: 29 november 2014

Oriënteren op je studiekeuze

Welke studie past bij jou? En pas jij bij de UvA? Kom naar de Bachelordag en leer alles over studeren aan de UvA.

Op de UvA Bachelordag krijg je alle informatie over studeren en het opleidingenaanbod. Bezoek de Informatiemarkt en maak nader kennis met de opleidingen tijdens de opleidingsrondes. Ook zijn er rondes over het verschil tussen universiteit en hbo.

Aanmelden

Je kunt je op dit moment niet aanmelden voor de Bachelordag. Je kunt wel je gegevens achterlaten zodat je als als eerste te horen krijgt wanneer de aanmelding opent.

Bekijk de impressie van de vorige Bachelordag (via icoon linksboven).

Programma

Informatiemarkt

Krijg informatie over alle bacheloropleidingen en algemene informatie over de UvA, studeren en het studentenleven. Studenten en studievoorlichters beantwoorden je vragen.

De Informatiemarkt is op twee locaties: Roeterseilandcomplex en Science Park. Opleidingen staan op de locatie het dichtst bij de locatie van hun opleidingsronde.

Opleidingsrondes

Krijg specifieke informatie over de studies van jouw interesse. Je kunt je vragen stellen aan docenten, voorlichters en studenten.

De rondes vinden plaats op drie clusters in de stad, en dus niet altijd op de locatie waar de opleiding zelf gehuisvest is.

Studiekeuzeplein

Stel je vragen aan de studiekeuzecoaches. Vertaal je interesses naar mogelijke opleidingen. Krijg inzicht in je volgende stap bij het kiezen van een studie, en spreek met studenten over hoe zij hebben gekozen.

Het Studiekeuzeplein is op twee locaties: Roeterseilandcomplex en Science Park.

Voorlichtingsronde hbo-wo; wat is het verschil?

Twijfel je tussen hbo of wo? Bezoek deze voorlichtingsronde om je te laten informeren over de verschillen. Studenten vertellen over hun ervaringen.

De ronde-hbo-wo vindt plaats op twee locaties: Roeterseilandcomplex en Science Park.

Rondleiding Roeterseilandcampus

Krijg een rondleiding over de vernieuwde Roeterseilandcampus (REC) en maak kennis met de locatie van de maatschappij- en gedragswetenschappen. Je kunt je melden op de informatiemarkt.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

24 oktober 2014