UvA Bachelordag: 7 maart

Oriënteren op je studiekeuze

Kom tijdens de UvA Bachelordag op zaterdag 7 maart kennismaken met de UvA en ontdek welke bacheloropleiding het beste bij je past.

Op de Bachelordag kunt je naar: 

  • Opleidingsrondes - Leer alles over de studies van jouw interesse en stel vragen aan docenten, voorlichters en studenten.
  • Informatiemarkt - Stel al je vragen aan studenten en studievoorlichters van onze opleidingen. Hier vind je ook informatie over inschrijven, financiën en wonen in Amsterdam.
  • Studiekeuzeplein - Spreek met studiekeuzecoaches over jouw studiekeuze. Krijg inzicht in je volgende stap in je studiekeuze en spreek met studenten over hoe zij gekozen hebben.
  • Voorlichtingsronde hbo-wo - Twijfel je tussen hbo en wo? Bezoek deze voorlichtingsronde en leer de verschillen.

Programma

Het programma van de UvA Bachelordag is opgebouwd uit voorlichtingsrondes van een uur. Je kunt gedurende de hele dag de Informatiemarkten en Studiekeuzepleinen bezoeken.

Tip: plan een ronde vrij om tussen verschillende locaties te reizen, de informatiemarkten en studiekeuzepleinen te bezoeken èn om te lunchen. 

Ronde 1 09.30-10.30 uur
Ronde 2 11.00-12.00 uur
Ronde 3 12.30-13.30 uur
Ronde 4 14.00-15.00 uur
Ronde 5 15.30-16.30 uur

Informatiemarkten +

Studiekeuzepleinen 

Tussen 10.00 tot 16.00 uur

doorlopend te bezoeken 

Let op: Aanmelden voor de UvA Bachelordag is verplicht. We kunnen je niet toelaten zonder bevestiging met barcode. Ook kan er maximaal één begeleider/ouder mee naar de voorlichtingsrondes zodat iedereen die zich aangemeld heeft naar binnen kan.

Slideshow Bachelordag | 7 foto's | Bekijk via icoon linksboven

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

9 februari 2015