UvA Bachelordag: 7 maart 2015

Oriënteren op je studiekeuze

Je staat voor je studiekeuze. Misschien twijfel je of weet je helemaal nog niet wat je wilt. Op de UvA Bachelordag kun je kennismaken met studeren en ontdekken welke opleidingen er zijn en welke het beste bij je passen.

Op deze pagina:

Begin altijd met het stellen van vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat past bij mij? Met die gedachte kun je op de Bachelordag diverse opleidingsrondes bezoeken. Ook zijn er een informatiemarkt, studiekeuzepleinen en rondes over het verschil tussen universiteit en hbo. Stel je nieuwsgierig op, ook naar studies en mogelijkheden waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Hou mij op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden, laat dan je gegevens achter. Je ontvangt bericht wanneer de aanmelding voor de Bachelordag op 7 maart 2015 opent.

Slideshow | 7 foto's | Bekijk via icoon linksboven | Bachelordag

Informatiemarkt

Krijg informatie over alle bacheloropleidingen en algemene informatie over de UvA, studeren en het studentenleven. Studenten en studievoorlichters beantwoorden je vragen.

Opleidingsrondes

Krijg specifieke informatie over de studies van jouw interesse. Je kunt je vragen stellen aan docenten, voorlichters en studenten.

Studiekeuzeplein

Stel je vragen aan de studiekeuzecoaches. Vertaal je interesses naar mogelijke opleidingen. Krijg inzicht in je volgende stap bij het kiezen van een studie, en spreek met studenten over hoe zij hebben gekozen.

Voorlichtingsronde hbo-wo; wat is het verschil?

Twijfel je tussen hbo of wo? Bezoek deze voorlichtingsronde om je te laten informeren over de verschillen. Studenten vertellen over hun ervaringen.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

1 december 2014