Bachelordag: 29 november 2014

Oriënteren op je studiekeuze

Welke studie past bij jou? En pas jij bij de UvA? Kom naar de Bachelordag en leer alles over studeren aan de UvA.

Op de UvA Bachelordag krijg je alle informatie over studeren en het opleidingenaanbod. Bezoek de Informatiemarkt en maak nader kennis met de opleidingen tijdens de opleidingsrondes. Ook zijn er rondes over het verschil tussen universiteit en hbo.

Aanmelden

Je kunt je op dit moment niet aanmelden voor de Bachelordag. Je kunt wel je gegevens achterlaten zodat je als als eerste te horen krijgt wanneer de aanmelding opent.

Bekijk de impressie van de vorige Bachelordag (via icoon linksboven).

Informatiemarkt

Krijg informatie over alle bacheloropleidingen en algemene informatie over de UvA, studeren en het studentenleven. Studenten en studievoorlichters beantwoorden je vragen. De informatiemarkt is in het Atrium (Binnengasthuis).

Opleidingsrondes

Krijg specifieke informatie over de studies van jouw interesse. Je kunt je vragen stellen aan docenten, voorlichters en studenten. De ronde ‘In gesprek met studenten’ kun je bijwonen nadat je eerst de algemene ronde of het minicollege van die studie hebt gevolgd.

Studiekeuzepleinen

Stel je vragen aan de studiekeuzecoaches. Vertaal je interesses naar mogelijke opleidingen. Krijg inzicht in je volgende stap bij het kiezen van een studie, en spreek met studenten over hoe zij hebben gekozen. 

Voorlichtingsronde hbo-wo; wat is het verschil?

Twijfel je tussen hbo of wo? Bezoek deze voorlichtingsronde om je te laten informeren over de verschillen. Studenten vertellen over hun ervaringen.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

25 augustus 2014