Eten en drinken

De UvA geeft samen met Cormet invulling aan het concept eten en drinken. Cormet contracteert als partner en hoofdaannemer lokale Amsterdamse ondernemers die wisselend over de verschillende campussen in de stad, gedurende korte of langere tijd de eet- en drinkvoorzieningen zullen uitbaten.

In continu overleg met studenten en medewerkers wordt iedere campus steeds aangepast aan de wensen. Zowel op het gebied van ‘look and feel’ als qua aanbod. In totaal wordt er vanaf januari 2017 drie jaar uitgetrokken om de plannen op elke campus tot uitvoer te brengen. Dit is in lijn met de huisvestingsplannen, nieuwbouw en verbouw.

Campus(locaties)

Op elke campus vind je de centrale ontmoetingsplek ‘Base’ in het centrum van de campus met diverse foodformules en waar passend aanvullende diensten. Koffiecorners, al dan niet met eten, worden op basis van vraag ingevuld. Kiosken en automaten zijn verspreid door de gebouwen terug te vinden. In centrale hallen kun je op piektijden koffiekarren vinden en op de buitenterreinen kun je op momenten terecht bij foodtrucks.

De verschillende locaties per campus en informatie over de lokale ondernemers (wie, wat, waar) vind je op www.enjoytoday.amsterdam.

Openingstijden

De openingstijden per locatie staan op www.enjoytoday.amsterdam.

Nieuw concept eten en drinken

Gepubliceerd door  Facility Services UvA

5 september 2017