Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

UvA Matching

Duitslandstudies

Een juiste studiekeuze vergroot de kans dat je straks succesvol bent in je studie. Daarom is UvA Matching een essentieel onderdeel van de inschrijving voor een bachelor. Je maakt kennis met de opleiding en het onderwijs, nog voordat je echt gaat studeren, en test op die manier je studiekeuze.

Deadlines

Uiterlijk 1 mei 2019 schrijf je je in via Studielink. Na inschrijving ontvang je een e-mail om je aan te melden voor UvA Matching. Deelname is verplicht.

Programma Matching Duitslandstudies

De UvA Matching van de bachelor Duitslandstudies bestaat uit:

Onderwijs

  • woensdag 5 juni
  • ​van 12.00 - 16.00 uur

Toets

  • woensdag 12 juni

Voorbereiding

Na inschrijving en uiterlijk drie weken voor aanvang van de UvA Matching ontvang je per e-mail meer informatie over het programma, de literatuur en de locatie.

Toelichting

Bij UvA Matching Duitslandstudies volg je op woensdag 5 juni een middag onderwijs. De colleges en onderwerpen die je op de Matching krijgt, zijn illustratief voor het eerste studiejaar. De dagen na de onderwijsdag van de Matching studeer je zelfstandig thuis. Op woensdag 12 juni kom je terug om een toets te maken. 

Zelfstudie

Voorafgaande aan de Onderwijsdag lees je thuis via Canvas allerlei achtergrondartikelen. Tussen 5 en 12 juni moet eveneens zelfstandig stof bestudeerd worden.

Bijzonderheden

Heb je een functiebeperking (bijvoorbeeld dyslexie) of een chronische aandoening waardoor je speciale voorzieningen nodig hebt, neem dan contact op met de opleiding.
LET OP: neem een geldig identiteitsbewijs mee (paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

Vragen?

Zie de Veelgestelde vragen of neem contact op met de opleiding.