Contact opleiding

Russische en Slavische studies

Heb je nog vragen? Neem dan contact op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen

Kennismaken met de bachelor Russische en Slavische studies en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je ontdekken of de studie echt bij je past, na de Bachelordag, word dan Student voor een dag of doe mee aan de UvA Proefstudeerweek.

Veelgestelde vragen

Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden.

Algemene vragen

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Specifieke vragen

Studieadviseurs

Specifieke vragen over de opleiding stel je aan de studieadviseur. De studieadviseur van Russische en Slavische studies is bereikbaar via de Onderwijsadministratie PCH:

  • Openingstijden: ma t/m vrij 13.00 - 16.00 uur
  • Bezoekadres: Spuistraat 134, 1012 VB Amsterdam. Kamer 0.12
  • Telefoon: +31 (0)20 525 4484

Nog meer weten?

Studentensite

Kijk ook eens op de website voor de huidige studenten van de bachelor Russische en Slavische studies. Hier vind je actuele mededelingen en nieuwsberichten, maar bijvoorbeeld ook de Onderwijs A-Z, waarin de belangrijkste onderwijszaken in alfabetische volgorde uitgelegd worden.

Studievereniging Radost

De opleiding Slavisch, Roemeens en Oost-Europese studies delen een levendige studievereniging. Radost organiseert onder meer een wekelijkse borrel, een maandelijkse thema-avond en jaarlijks een reis naar een bestemming in Oost-Europa.

Gepubliceerd door  Faculteit der Geesteswetenschappen

16 januari 2018