BètaBreak: Hoe duurzaam is de UvA?

10okt2017 12.00 - 13.00

Debat

Op de dag van de duurzaamheid gaat de BètaBreak over onze eigen UvA. De groene revolutie is in volle gang in Nederland en ook de UvA zal de komende jaren een duurzame organisatie moeten worden. Op dinsdag 10 oktober gaat het debat over hoe goed de UvA al bezig is op dit gebied, en wat er beter kan.

Dit doen de BètaBreak-leden samen met Harold Swartjes, directeur van Facility Services van de UvA, die ook betrokken is bij de uitvoering van het duurzaamheidsbeleid. Daarnaast komt Luc de Vries, voorzitter van Morgen, een nationaal netwerk van studenten die zich inzetten voor duurzaamheid, vertellen over hoe het er op andere universiteiten aan toe gaat. Kom ook en praat en denk mee over het duurzaamheidsbeleid van de UvA!

Sprekers:
- Harold Swartjes, directeur Facility Services
- Luc de Vries, Voorzitter Morgen

BètaBreak

Tijdens de maandelijkse BètaBreak bespreken voor- en tegenstanders een actueel bèta-probleem. De BètaBreak is een initiatief van bèta-studenten aan de UvA, ondersteund door de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

Science Park 904

Bron: BètaBreak