Team AcaBoo in finale Philips Innovation Award

4 april 2018

AcaBoo, een team van de minor Entrepreneurship, staat in de finale van Philips Innovation Award. AcaBoo is een bookstreaming-service waar je voor een vast maandbedrag onbeperkt gebruik kan maken van studieboeken.

Momenteel zit AcaBoo in de ontwikkelingsfase van het platform en houden ze een pilot  voor de abonnementsservice écht gelanceerd wordt.

Acaboo neemt het op tegen vier andere teams in de categorie ‘Innovators’ tijdens de finale op 7 mei in de Rotterdamse Schouwburg en maakt kans op € 50.000.

Team AcaBoo

AcaBoo bestaat uit Bente Bucker, Mikel Palokaj, Tim de Ridder en Charlotte van Oorschot. Meer over het team en het platform lees je op de website.

Over de Award

De Philips Innovation Award is grootste prijs in Nederland op het gebied van student-ondernemerschap, georganiseerd door en voor studenten.

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde