EventPay wint Startup Project Pitch Finals

30 oktober 2018

Studenten van de Master Entrepreneurship hebben hun startup project gepitcht tijdens de Pitch Finals op 24 oktober. De studenten Joeri Stavleu, Pim Thijssen en Jekaterina Ivanova hebben met hun project EventPay een prijs gewonnen van €500,-, dat werd gesponsord door UvA Ventures.

Het team biedt met hun startup EventPay een betalingsoplossing voor op meerdere festivals. Festivalgangers hoeven met EventPay geen muntjes meer te kopen, met het risico dat de muntjes geen waarde meer hebben na een festival.

De jury heeft gekozen voor EventPay als winnaar, omdat zij het beste verhaal hadden en de beste waarde propositie. Daarnaast hebben ze hun idee op een goede manier gevalideerd. “Het was een interessante en leerzame ervaring. Een fijn begin van de master Entrepreneurship”, aldus het team.

Entrepreneurship

Het Startup Project is onderdeel van de master Entrepreneurship. Studenten leren tijdens het project een innovatieve business idee te identificeren en om het te valideren. Dit jaar deden 25 teams mee aan het project. The juryleden waren: Madeline Lawrence, Director bij Amsterdam Student Investment Fund (ASIF) en Shobhit Dhawan, Investment manager at UvA Ventures.

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde