Switch to english

Corona: Congressen, evenementen en promoties

• Gaan promoties door en waar vind ik meer informatie als promovendus?

Vanaf maandag 14 juni kunnen er meer mensen aanwezig zijn bij promoties:

• Aula - 50 personen, excl. organisatie.
    • Agnietenkapel - 20 personen, excl. organisatie.

Na afloop van de promotie is een felicitatiemoment met 1 drankje en hapje mogelijk, voor max 12 personen (intimi en promotiecommissie) van maximaal 30 minuten. Deze afspraken gelden voor alle promoties die dit academisch jaar gepland zijn, dus t/m 9 juli 2021.

In de week van 16 augustus wordt aan alle promovendi (en begeleiders) met een promotie in september bericht gestuurd met een update over de regels vanaf 1 september. Deze pagina zal in die week ook aangepast worden.

Naar alle informatie over promoveren in coronatijd.

• Gaan diplomaceremonies en buluitreikingen door?

Diploma-uitreikingen en promoties, en andere academische plechtigheden indien die verband houden met het onderwijs, worden aangemerkt als onderwijsactiviteiten. Daarvoor geldt dat die ook weer fysiek plaats mogen vinden met inachtneming van de 1,5 meter en andere basismaatregelen.

Per faculteit en opleiding wordt bepaald of er gekozen wordt voor (online) alternatieven. Vragen hierover kun je stellen aan de onderwijsbalie van je opleiding.

• Wat zijn de richtlijnen voor activiteiten van studieverenigingen?

Nu we weer beperkt op de campus mogen komen, zijn daar ook weer meer activiteiten en bijeenkomsten mogelijk - mits goedgekeurd door het hoofd Bedrijfsvoering van jouw faculteit. Het College van Bestuur heeft dan ook besloten om de Keep in Touch-actie te herhalen.

Misschien heeft jouw studievereniging eerder in het jaar al een activiteit georganiseerd via Keep in Touch en ben je al bekend met de actie. Studieverenigingen konden eerder in het jaar al budget aanvragen voor sociale activiteiten door leuke ideeën in te zenden. Er zijn toen vooral online activiteiten georganiseerd zoals een yogaklas en een online silent discofeest.

Nu is er een nieuwe ronde Keep in Touch opgestart met iets veranderde voorwaarden én is het dus ook mogelijk om meer offline te doen. Om dit te vieren kunnen alle studieverenigingen opnieuw een aanvraag doen bij Keep in Touch. Informeer bij jouw studievereniging hoe jullie samen een idee kunnen inzenden en kijk op de Keep in Touch-pagina voor het aanmeldformulier en de voorwaarden.