Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Coronavirus

Corona: Overige

 • Waar kan ik informatie vinden over de veranderingen in het aanvraagproces van subsidies? Worden bijvoorbeeld deadlines uitgesteld?

  Naar aanleiding van de Corona-crisis zijn er in het aanvraagproces van veel subsidies aanpassingen. Deadlines worden bijvoorbeeld uitgesteld. Maar ook andere stappen in het subsidieaanvraagproces worden uitgesteld, verplaatst of verlengd, zoals bijvoorbeeld interviews of reactieperiodes voor weerwoorden.

  De meeste subsidiegevers hebben een speciale website over de veranderingen in het subsidieproces ten gevolge van de Corona crisis. Deze websites worden regelmatig geüpdatet.

  Hieronder een overzicht van links naar websites van verschillende subsidiegevers met hun maatregelen naar aanleiding van de Corona-crisis:
  NWO
  ZonMW
  H2020
  ERC
  COST

  De subsidieadviseurs van IXA UvA Grant Support Team kunnen je helpen bij specifieke vragen over veranderingen naar aanleiding van de Corona-crisis.

  Ook publiceert het IXA UvA Grant Support Team extra uitgaven van haar Nieuwsbrief Grant Update met Corona gerelateerd nieuws. Je kunt je hier aanmelden voor de Grant Update.

 • Wat voor gevolgen heeft de Corona-crisis op mijn al lopende subsidieproject?

  De meeste subsidiegevers hebben een speciale website over de consequenties voor al lopende subsidieprojecten ten gevolge van de Corona crisis. Deze websites worden regelmatig geüpdatet.

  Hieronder een overzicht van links naar websites van verschillende subsidiegevers met de consequenties voor lopende subsidieprojecten naar aanleiding van de Corona-crisis:
  NWO
  ZonMW
  H2020
  ERC

  Voor vragen over lopende subsidieprojecten kun je het beste terecht bij het projectenbureau van je faculteit.