Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Ervaar de kracht van verbeelding in het onderwijs tijdens de UvA Onderwijsdag 2023 op 23 mei. Oefen grenzeloos denken met elkaar! Ontdek samen hoe krachtig dit innovatieve thema is en wat het kan betekenen voor je onderwijs. Verbeelding ondersteunt onze studenten bij het vormen van diepe verbindingen met de leerstof, wat leidt tot duurzame kennis en inzichten.

Kerngegevens van evenement UvA Onderwijsdag: Verbeeldingskracht in het onderwijs
Datum 23 mei 2023
Tijd 11:30 -17:00

De UvA Onderwijsdag 2023 vindt plaats op de inspirerende locatie Tolhuistuin in Amsterdam Noord. Je kunt je vanaf eind maart 2023 hier online aanmelden voor de UvA Onderwijsdag.

Save the date!

Wil je ervaren welke mogelijkheden er zijn bij verbeelding in het onderwijs? Elkaar hierin stimuleren, maar ook creatief zijn en buiten je comfortzone treden? Kom dan in 2023 naar de UvA Onderwijsdag op de inspirerende locatie Tolhuistuin, met Dr. Maryn Wilkinson als jouw dagvoorzitter. Bewaar de datum alvast in je agenda! Kies houd me op de hoogte ls je op de hoogte gehouden wilt worden van de dag.

Programma

De UvA Onderwijsdag is een viering van het onderwijs. We focussen ons die dag samen op het belang van docenten en het onderwijs dat zij geven binnen de UvA. Het programma van de aankomende UvA Onderwijsdag weerspiegelt de huidige trends binnen de UvA. Daarnaast is er volop tijd voor groepssessies en ongebonden netwerken. Tijdens de sessies verken je samen met collega’s een subthema waarin je geïnteresseerd bent.

Het programma bestaat uit:

  • Inloop met lunch
  • Opening door dagvoorzitter dr. Maryn Wilkinson
  • Keynotespreker (naam volgt)
  • Groepsessies (net als vorig jaar organiseren we verschillende groepssessies. Verdere details volgen)
  • Afsluiting
  • Borrel

 

Georganiseerd door TLC

De UvA Onderwijsdag wordt georganiseerd door het netwerk van UvA Teaching & Learning Centres (TLC).