Zoals eerder aangekondigd is de UvA Onderwijsdag uitgesteld tot nader order. Maar de relevantie blijft staan. Gedurende deze periode is onderwijs en onderzoek misschien wel relevanter dan ooit: dit is het uur van het onderwijs.

Kerngegevens van evenement UvA Uur van het Onderwijs
Datum 28 mei 2020
Tijd 16:00 -17:00

Op 28 mei van 16.00 tot 17.00 zal er daarom een uur online aandacht besteed worden aan de inzet van al onze docenten en de UvA-gemeenschap. Rector Magnificus Karen Maex belicht de aandacht voor het onderwijs en docenten vertellen hun verhaal over online onderwijs.

Gedurende dit online uur worden docenten in het zonnetje gezet en worden ook de facultaire winnaars van de Docent van het Jaar verkiezing bekendgemaakt.

Dit uur wordt georganiseerd voor alle UvA-medewerkers en studenten.