Sebastiaan Knijnenburg richtte zich op de prevalentie en risicofactoren van twee specifieke late effecten bij overlevenden van kinderkanker: nierschade en verminderde lichaamsgroei. Daarnaast onderzocht hij hoe een website gericht op late effecten voor kinderkankeroverlevenden het beste ontwikkeld en geëvalueerd kan worden.

Kerngegevens van evenement Late effecten van kinderkanker
Datum 29 mei 2013
Tijd 13:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Dhr. S.L. Knijnenburg: Late effects of Childhood Cancer. Epidemiology and Patient Education. Promotoren zijn mw. prof. dr. M.W.M. Jaspers en dhr. prof. dr. H.N. Caron. Co-promotor is mw. dr. L.C.M. Kremer.

Aula - Oude Lutherse kerk

Ruimte Locatie