Het onderzoek van Nikki Schoenmaker heeft als doel om de huidige zorg in kaart te brengen en verbeteringen aan te brengen in de kwaliteit van zorg voor kinderen met terminale nierinsufficiëntie (terminaal nierfalen). De resultaten zijn onderdeel van het RICH-Q project (Renal Insufficiency Therapy in Children: Quality Assessment and Improvement).

Kerngegevens van evenement De zorg voor kinderen met terminale nierinsufficiëntie
Datum 19 juni 2013
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. N.J. Schoenmaker: Management & Monitoring of Paediatric End-Stage Renal Disease. Promotor is prof. dr. M. Offringa. Co-promotoren zijn dr. J.W. Groothoff en dr. J.H. van der Lee.

Agnietenkapel

Ruimte Locatie