Agnes Kotoh presenteert in haar studie uitkomsten van een onderzoek naar een ‘multistakeholder problem-solving’ programma (MSPSP). Dit programma heeft als doel het aantal deelnemers aan de nationale ziektekostenverzekering (NHIS) in Ghana te laten toenemen en bestaande verzekerden te behouden.

Kerngegevens van evenement Deelname aan nationale ziektekostenverzekering in Ghana
Datum 10 juni 2013
Tijd 13:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. A.M. Kotoh: Improving Health Insurance Coverage in Ghana: A Case Study. Promotor is prof. dr. J.D.M. van der Geest. Co-promotoren zijn dr. I.A. Agyepong (University of Ghana) en dr. D.K. Arhinful (University of  Ghana).

Agnietenkapel

Ruimte Locatie