Lidewij Wolters onderzocht de werkingsmechanismen van de behandeling van dwangstoornis of obsessieve-compulsieve stoornis bij kinderen en jongeren. Ze bekeek voor wie cognitieve gedragstherapie en voor wie deze behandeling minder effectief is, en wat er moet gebeuren als de dwangklachten niet over zijn na de standaardbehandeling.

Kerngegevens van evenement De behandeling van dwangstoornissen bij kinderen
Datum 4 juli 2013
Tijd 10:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. L.H. Wolters: Towards Improving Treatment for Childhood OCD: Analyzing Mediating Mechanisms & Non-Response. Promotoren zijn prof. dr. E. de Haan en prof. dr. F. Boer. Co-promotor is prof. dr. P.J.M. Prins.

Agnietenkapel

Ruimte Locatie