Wendy Bruinsma beschrijft verschillende aspecten van de classificatie en behandeling van schouder- en elleboogtrauma. Zij vergelijkt onder andere vroege schouderoefeningen (binnen drie weken na trauma) met late oefeningen (vier weken na trauma) bij patiënten met een conservatief behandelde proximale humerusfractuur (breuk aan de bovenarm).

Kerngegevens van evenement Classificatie en behandeling van schouder- en elleboogtrauma
Datum 27 juni 2014
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. W.E. Bruinsma: Classification and Management of Shoulder and Elbow Trauma. Promotoren zijn prof. dr. J.C. Goslings en prof. dr. J.B. Jupiter (Universiteit van Massachusetts). Copromotoren zijn dr. N.W.L. Schep en dr. D.C. Ring (Universiteit van Massachusetts).

Agnietenkapel

Ruimte Locatie