Eva Verlinden richt zich in haar onderzoek op kinderen en adolescenten die zijn blootgesteld aan een of meer traumatische gebeurtenissen. Zij bekijkt de definitie van een traumatische gebeurtenis en de psychische gevolgen na het meemaken hiervan. Ook ontwikkelt ze screeningsinstrumenten om de vroegtijdige herkenning van kinderen met posttraumatische stressklachten te verbeteren.

Kerngegevens van evenement Herkenning van posttraumatische stress bij kinderen
Datum 23 oktober 2014
Tijd 12:00
Locatie Agnietenkapel

Mw.  E. Verlinden: Time Does Not Heal All Wounds. Identifying Children Suffering from Psychological Trauma. Promotor is prof. dr. F. Boer. Copromotoren zijn dr. R.J.L. Lindauer en prof. dr. M. Olff.

Agnietenkapel

Oudezijds Voorburgwal 229 - 231