Larissa-Rebecca Fleischer geeft een uitgebreid beeld van het concept van flexibiliteit vanuit een marktgeoriënteerd perspectief. Ze legt een link tussen turbulentie en onzeker management, en stelt dat een onzekere situatie de implementatie, coördinatie en effectiviteit van marketing- en managementstrategieën vaak bemoeilijkt. Fleischer biedt verschillende methoden voor het creëren van flexibiliteit die managers kunnen gebruiken om hun bedrijf flexibeler te maken.

Kerngegevens van evenement Het creëren van marktgerichte flexibiliteit
Datum 23 oktober 2014
Tijd 10:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. L. Fleischer: The Creation, Market Deployment and Performance Relevance of Market-Focused Flexibility. Promotor is prof. dr. J.L. Johnson (Washington State University).

Agnietenkapel

Ruimte Locatie