Katrien Helmerhorst ontwikkelt en evalueert een interventieprogramma om de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren. Het programma is erop gericht om de kwaliteit te verbeteren van zowel de interactievaardigheden van de pedagogisch medewerkers als van de leefomgeving (inrichting en uitrusting) in kinderdagverblijven.

Kerngegevens van evenement Nieuw programma voor verbetering kwaliteit kinderopvang
Datum 12 november 2014
Tijd 11:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Mw. K.O.W. Helmerhorst: Child Care Quality in The Netherlands: From Quality Assessment to Intervention. Promotoren zijn prof. dr. R.G. Fukkink en prof. dr. J.M.A. Riksen-Walraven (RU). Copromotor is prof. dr. L.W.C. Tavecchio.

Toegang vrij

Aula - Oude Lutherse kerk