Charalampos Mamoulakis doet onderzoek naar de behandeling van patiënten met lagere-urinewegsymptomen als gevolg van een goedaardige vergroting van de prostaat. Hij evalueert de bipolaire techniek bij transurethrale resectie van de prostaat (verwijdering van het prostaatweefsel via de plasbuis).

Kerngegevens van evenement Bipolaire techniek voor verwijdering prostaatweefsel
Datum 20 januari 2015
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Dhr. C. Mamoulakis: The Position of Bipolar Technology in Transurethral Resection of the Prostate for Benign Prostatic Obstruction: An Evidence-Based Approach. Promotoren zijn prof. dr. J.J.M.C.H. de la Rosette en prof. dr. J.J. Rassweiler (Klinikum Heilbronn, Duitsland). Copromotoren zijn dr. A.A. Skolarikos (University of Athens) en prof. dr. R.M. Scarpa (University of Bristol).

Toegang vrij

Agnietenkapel