Angststoornissen zijn de meest voorkomende vorm van psychische problemen bij kinderen. Slechts een minderheid van de kinderen met een angststoornis wordt echter verwezen naar de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Loes Jongerden onderzoekt de relatie tussen beperkingen in het dagelijks functioneren van kinderen, ten gevolge van angststoornissen, en verwijzing naar de GGZ. Ook kijkt ze hoe het aantal verwijzingen verhoogd zou kunnen worden.

Kerngegevens van evenement Angststoornissen kinderen in de GGZ
Datum 24 april 2015
Tijd 11:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Mw. L. Jongerden: Child Anxiety in Mental Health Care. Closing the Gaps between Research and Clinical Practice. Promotor is prof. dr. S.M. Bögels. Copromotor is dr. F.J.A. van Steensel.

Toegang vrij

Aula - Oude Lutherse kerk