Veel overlevers van kanker op de kinderleeftijd krijgt met een of meer chronische aandoeningen te maken, bijvoorbeeld aan het hart. Lieke Feijen bestudeert de incidentie en de risicofactoren van de cardiale chronische aandoeningen die optreden na de behandeling van kinderkanker. Ook kijkt ze naar de ontwikkeling van overlevers van kinderkanker als het gaat om trouwen, zelfstandig wonen en gebruikmaking van arbeidsongeschiktheids- of werkloosheidsuitkering.

Kerngegevens van evenement Hartaandoeningen bij overlevers van kinderkanker
Datum 30 september 2015
Tijd 13:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Mw. E.A.M. Feijen: Childhood Cancer Survivors: Cardiac Disease & Social Outcomes. Promotor is prof. dr. H.N. Caron. Copromotor is dr. L.C.M. Kremer.

Toegang vrij

Aula - Oude Lutherse kerk