Nanny Bluekens doet onderzoek naar het effect van digitale mammografie in het Nederlandse borstkankerscreeningsprogramma. Ze vergelijkt deze vorm van mammografie met andere vormen. Ook kijkt ze naar de overgang op digitale mammografie in het bevolkingsonderzoeksprogramma voor kanker.

Kerngegevens van evenement Digitale mammografie bij screening borstkanker
Datum 9 oktober 2015
Tijd 12:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. A.M.J. Bluekens: Digital Mammography in Breast Cancer Screening. Evaluation and Innovation. Promotoren zijn prof. dr. G.J. den Heeten en prof. dr. ir. N. Karssemeijer (Radboud Universiteit). Copromotoren zijn dr. K.H. Schuur (st Elisabeth Ziekenhuis Tilburg) en dr. M.J.M. Broeders (Radboud Universiteit).

Toegang vrij

Agnietenkapel