Hiv is dankzij combinatie antiretrovirale therapie (CART) in de laatste dertig jaar veranderd van een dodelijke infectie in een chronische, behandelbare aandoening. Sophie Cohen richt zich in haar onderzoek op de langetermijnuitkomsten van CART bij hiv-geïnfecteerde kinderen in Nederland. Ook kijkt ze naar verschillende complicaties die geassocieerd worden met chronische hiv bij kinderen.

Kerngegevens van evenement Langetermijnuitkomsten behandeling hiv-geïnfecteerde kinderen
Datum 16 oktober 2015
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. S. Cohen: Long-Term Outcomes of Children Treated for HIV-Infection. Promotoren zijn prof. dr. T.W. Kuijpers en prof. dr. P. Reiss. Copromotor is dr. D. Pajkrt.

Toegang vrij

Agnietenkapel