Er is weinig bekend over hiv-geïnfecteerde patiënten in Rwanda die antiretrovirale therapie (ART) krijgen. John Rusine-Bahunde wil met zijn onderzoek meer inzicht krijgen in de klinische, immunologische en virologische uitkomsten van de behandeling van geïnfecteerde volwassenen en kinderen die net gestart zijn met een gecombineerde antiretrovirale therapie (cART, een combinatie van hiv-remmers) of al langer op therapie staan. Zijn uiteindelijke doel is de richtlijnen voor hiv-behandeling in Rwanda te verbeteren.

Kerngegevens van evenement Naar betere richtlijnen voor hiv-behandeling in Rwanda
Datum 29 oktober 2015
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Dhr. J. Rusine-Bahunde: HIV Drug Resistance and Hepatitis Co-Infections in HIV-Infected Adults and Children Initiating Antiretroviral Therapy in Rwanda. Promotor is prof. dr. M.D. de Jong. Copromotoren zijn dr. P.L.A. Ondoa en prof. dr. J.H.H.M. van de Wijgert (University of Liverpool).

Toegang vrij

Agnietenkapel