Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Iris Haanappel-van der Burg richt zich op grensoverschrijdende overgang van onderneming. Hieronder verstaat zij zowel de internationale overgang van onderneming, waarbij de bij de overgang betrokken partijen onderworpen zijn aan het recht van verschillende landen zonder verplaatsing van de onderneming als de grensoverschrijdende overgang van onderneming waarbij de onderneming zelf van het ene naar het andere land wordt verplaatst. Haanappel-van der Burg onderzoekt onder meer of er significante verschillen bestaan tussen de nationale implementatiewetgeving van de richtlijn overgang van onderneming in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, en welke problemen hierdoor kunnen ontstaan.

Kerngegevens van evenement Grensoverschrijdende overgang van onderneming vanuit rechtsvergelijkend en conflictenrechtelijk perspectief
Datum 16 oktober 2015
Tijd 13:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Mw. I.A. Haanappel-van der Burg: Grensoverschrijdende overgang van onderneming vanuit rechtsvergelijkend en conflictenrechtelijk perspectief. Promotor is prof. dr. R.M. Beltzer en prof. dr. A.A.H. van Hoek.

Deelname

Toegang vrij

Aula - Oude Lutherse kerk

Ruimte Locatie

Singel 411
1012 XM Amsterdam