Wouter Schenke doet onderzoek naar cross-professionele samenwerking in het voortgezet onderwijs. Hij kijkt welke processen en resultaten zich voordoen in de samenwerking van schoolleiders, docenten, onderzoekers, adviseurs en begeleiders in ontwikkel- en onderzoeksprojecten. Hij doet dat in termen van het leren van de betrokken professionals, schoolontwikkeling en het bevorderen van onderzoeksmatig werken in scholen.

Kerngegevens van evenement Samenwerking professionals in voortgezet onderwijs
Datum 9 oktober 2015
Tijd 11:00
Locatie Aula - Oude Lutherse kerk
Ruimte Locatie

Dhr. W. Schenke: Connecting Practice-Based Research and School Development. Cross-professional Collaboration in Secondary Education. Promotoren zijn prof. dr. J.H. van Driel (Universiteit Leiden) en prof. dr. M.L.L. Volman. Copromotor is prof. dr. F.P. Geijsel.

Toegang vrij

Aula - Oude Lutherse kerk