Tumoren van het centrale zenuwstelsel (CZS) zijn de belangrijkste oorzaak van kanker-gerelateerde sterfte bij kinderen. Aleksandra Olow bestudeert rationale handvatten voor doelgerichte therapie voor kinderen met zo’n tumor. Ze kijkt zowel naar monotherapie met gerichte remmers als naar combinatiebehandeling met de huidige standaardbehandelingen.

Kerngegevens van evenement Doelgerichte therapie voor kinderen met tumor van centrale zenuwstelsel
Datum 25 november 2015
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. A.K. Olow: Targeted Therapy for Pediatric Glioma. Promotoren zijn prof. dr. L.J. van ’t Veer (University of California) en prof. dr. L.J.A. Stalpers. Copromotoren zijn prof. dr. D.A. Haas-Kogan (Harvard Medical School) en dr. P. Sminia (VU).

Toegang vrij

Agnietenkapel