Cholangiocarcinoom is een zeldzame vorm van kanker die ontstaat in het epitheel van de galwegen. Jimme Wiggers onderzoekt de tumoren die bij de confluens (samenvloeiing) van de linker en rechter galweg groeien: perihilair cholangiocarcinomen. Hij kijk hoe de chirurgische behandeling kan worden aangepast aan de karakteristieken van de patiënt.

Kerngegevens van evenement Gepersonaliseerde behandeling van galwegkanker
Datum 20 november 2015
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Dhr. J.K. Wiggers: Tailored Care in Resectable Perihilar Cholangiocarcinoma. Promotor is prof. dr. T.M. van Gulik. Copromotoren zijn prof. dr. W.R. Jarnagin (Cornell University) en dr. B. Groot Koerkamp (Erasmus Universiteit).

Toegang vrij

Agnietenkapel