Vanessa Boka kijkt in haar studie naar de mogelijke oorzakelijke factoren van tandartsangst bij kinderen, zoals psychologische aspecten, tandartsangst van ouders en de aan- of juist afwezigheid van ouders tijdens een tandheelkundige behandeling. In het bijzonder kijkt ze naar kinderen in de schoolgaande leeftijd in Griekenland. Haar uiteindelijke doel is te komen tot een nieuwe standaard voor kinderartsen in Griekenland, voor eenvoudige vaststellen van en anticiperen op mogelijke problemen in het gedrag van een kind tijdens tandheelkundige behandeling.

Kerngegevens van evenement Anticiperen op tandartsangst bij kinderen
Datum 19 september 2017
Tijd 12:00 -13:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Mw. V. Boka: Childhood Dental Fear: A Problem to Solve. Promotor is prof. dr. C. van Loveren. Copromotoren zijn dr. J.S.J. Veerkamp (VU) en prof. dr. N. Kotsanos (Aristotle University of Thessaloniki).

Toegang vrij

Agnietenkapel