EN

Teije van der Bij richt zich op de inclusie van leerlingen in het regulier voortgezet onderwijs, in het bijzonder op leerlingen met speciale onderwijsbehoeften. Zijn onderzoek richt zich met name op de mogelijke bijdrage van zelfevaluatie aan de ontwikkeling van inclusief onderwijs, de kenmerken om het onderwijs inclusief te maken, het herkennen van inclusief onderwijs door ouders en leerlingen en de effecten van inclusief onderwijs op de schoolloopbanen van leerlingen.

Detail Summary
Datum 22 december 2017
Tijd 10:00

Dhr. T. van der Bij: Inclusive Education in the Netherlands. Characteristics and Effects. Promotoren zijn prof. dr. F.P. Geijsel en prof. dr. G.T.M. ten Dam.

Toegang vrij

Agnietenkapel

Oudezijds Voorburgwal 229 - 231
1012 EZ Amsterdam