Ondanks kennis over de negatieve effecten van overmatige alcoholconsumptie geeft veertien procent van de mbo-studenten aan meer dan twintig alcoholische consumpties te nuttigen in het weekend. Elroy Boers onderzoekt of onderlinge communicatie en populariteit voorspellers zijn van overmatige alcoholconsumptie onder mbo-studenten. Hij kijkt daarbij naar de inhoud van gesprekken over overmatige alcoholconsumptie, de tone of voice van die gesprekken en de populariteit van de gesprekspartner.

Kerngegevens van evenement Voorspellers overmatige alcoholconsumptie onder mbo-studenten
Datum 14 februari 2018
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Dhr. E.H.G. Boers: Interpersonal Communication among Vocational Community College Students about Alcohol Use and Binge Drinking: Causality, Content, and Conversation Partner. Promotoren zijn prof. dr. S.J.H.M. van den Putte en prof. dr. J.W.J. Beentjes. Copromotor is dr. H. Hendriks.

Toegang vrij

Agnietenkapel