EN

Amy Dohmen richt zich op de verbetering van de prognose van patiënten met een gevorderd plaveiselcelcarcinoom - een vorm van huidkanker - in het hoofd-halsgebied. In het bijzonder richt zij zich op het vinden van een voorspellend preklinisch, patiënt-afgeleid tumorkweekmodel en het identificeren van nieuwe radio-‘sensitizers’ die gericht zijn op kankercellen en gezonde cellen zoveel mogelijk ongemoeid laten.

Detail Summary
Datum 13 december 2018
Tijd 14:00
Locatie Agnietenkapel

Mw. A.J.C. Dohmen: Advanced Head and Neck Cancer Treatment. Promotoren zijn prof. dr. J.J.C. Neefjes (Universiteit Leiden) en prof. dr. M.W.M. van den Brekel. Copromotoren zijn dr. C.L. Zuur en prof. dr. H. Ovaa (Universiteit Leiden).

Toegang vrij

Agnietenkapel

Ruimte Locatie

Oudezijds Voorburgwal 229 - 231