Jian Lin analyseert de omstandigheden van creatieve arbeid en de vorming van creatieve subjectiviteiten in China, vooral in Beijing en Shanghai, met betrekking tot onzekerheden die deze omstandigheden brengen. Tegelijkertijd kijkt ze ook de mogelijkheden die creatief werk biedt aan mensen uit verschillende sociale achtergronden. Het gaat in haar onderzoek onder meer om de vraag hoe culturele productie en creatieve arbeid is georganiseerd en gereguleerd in de hedendaagse Chinese culturele economie.

Detail Summary
Datum 17 september 2019
Tijd 10:00
Locatie Agnietenkapel
Ruimte Locatie

Op zoek naar een proefschrift? Kijk dan hier.

Dhr. J. Lin: Schizoid Creators: Creative Work and Subjectivity in the Chinese Cultural Economies. Promotoren zijn prof. dr. ir. B.J. de Kloet en prof. dr. N. Rossiter (Western Sydney University). Copromotoren zijn prof. dr. E. Peeren en prof. dr. D. Stevenson (Western Sydney University).

Toegang vrij

Agnietenkapel

Ruimte Locatie

Oudezijds Voorburgwal 229 - 231