Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Hernán Labbé Grunberg onderzoekt hoe moedertaalsprekers van het Nederlands basale taalelementen die ingebed zijn in grotere morfologische en syntactische structuren, verwerken en opslaan. Hiertoe bestudeert hij vroege corticale reacties van de moedertaalsprekers bij het verwerken van de morfologische en syntactische informatie. Zijn resultaten toets Labbé Grunberg aan verschillende theorieën over hoe morfologisch complexe woorden worden opgeslagen: ofwel in zijn geheel, ofwel per morfeem.

Detail Summary
Datum 9 april 2020
Tijd 10:00

Op zoek naar een proefschrift? Kijk dan hier.

Dhr. H.A. Labbé Grunberg: Storage and Processing of Dutch Morphological Information: Early Electrophysiological Responses to Lexical, Morphological and Syntactic Information. Promotoren zijn prof. dr. F.P. Weerman en prof. dr. J.E. Rispens. Copromotor is dr. J. Don.

Online verdediging

Vanwege de situatie rondom het coronavirus vinden de promoties aan de UvA niet – zoals gebruikelijk – plaats in Agnietenkapel of Aula. De promovendi verdedigen van achter hun pc of laptop thuis op het online platform ZOOM hun proefschrift tegenover hun begeleiders en de andere leden en de voorzitter van de promotiecommissie.