Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Maandag 30 mei beginnen de renovatiewerkzaamheden in gebouw D opnieuw. De extra aangetroffen asbest in het pand is verwijderd.

Maandag 30 mei beginnen de renovatiewerkzaamheden in gebouw D opnieuw. De extra aangetroffen asbest in het pand is verwijderd.

De renovatiewerkzaamheden bestaan onder meer uit het plaatsen van nieuwe wanden, vloeren en plafonds. Het pand wordt aan de binnenkant geheel gerenoveerd.

Wel zal in het kleine patiogebouw, gelegen op de binnenplaats tussen gebouw D en G, nog asbestsanering moeten plaatsvinden. De asbestwerkzaamheden starten begin juni en duren enkele weken. In de zomervakantie zal het patiogebouw in het geheel worden gesloopt. Meer informatie volgt.

Ingebruikname gebouw D

Ingebruikname van gebouw D zal pas plaatsvinden in het begin van het tweede semester van het nieuwe academische jaar.

Begin 2012 gaan studenten en medewerkers van de FMG gebruikmaken van de onderzoeks- en onderwijsvoorzieningen in gebouw D. Ook de medewerkers van het Cognitive Science Center Amsterdam (CSCA) en van de Technische Ondersteuning Psychologie (TOP) zullen dan hun intrek nemen in het gebouw.

Vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gebiedsregisseur, Gebiedsregisseur-Roeterseiland-bb@uva.nl, tel. nr. 020 525 7704.