EN

De ICTO-FNWI is een nieuwe organisatiestructuur bij de FNWI die bedoeld is om onderwijsvernieuwing en innovatie waar ICT een rol speelt, te stimuleren. De ICTO-FNWI Programmaraad, de motor van deze organisatie, is op zoek naar twee docent- en twee studentleden.

We zijn op zoek naar actieve docenten bij de FNWI of actieve studenten die een bachelor- of een masteropleiding bij de FNWI volgen. Naar mensen die een uitgesproken belangstelling voor het gebruik en innovatie van ICT in het onderwijs hebben, en die bereid zijn om zich in te zetten voor het verbeteren van bestaande mogelijkheden en voor het introduceren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT in het onderwijs bij de FNWI. We willen:
A) uitwisseling van kennis en ervaringen over ICT in het onderwijs tot stand brengen zowel van didactische aard als wat betreft ICT-tools.
B) mogelijkheden creëren voor de nieuwe ontwikkelingen
C) gevraagd en niet-gevraagd advies geven over ICT in het onderwijs aan de FNWI management

Tijdinvestering
de ICTO-FNWI Programmaraad komt eens in twee maanden (niet in juli en augustus en maximaal 5 keer per jaar) bijeen. Naar eigen initiatief kunnen de leden ook bijdragen in de ICTO-FNWI werkgroepen en projectgroepen.

Financiering
De ICTO-FNWI Programmaraad zal zich inzetten om de inspanningen van de docentleden zichtbaar te maken in het docentvergoedingenmodel. Voor bijdragen aan de werkgroepen en projectgroepen wordt voor studentleden een vergoeding als student-assistent geboden.

Geef uw belangstelling om lid te worden van de ICTO-FNWI Programmaraad door aan Natasa Brouwer natasa.brouwer@uva.nl.