Woensdag 4 en donderdag 5 mei wordt gewerkt aan het verleggen van de gasleiding op het terrein bij het gebouw J/K op het Roeterseiland.

Ook vinden werkzaamheden plaats in het gasreduceerstation. Dit is het kleine gebouw op het parkeerterrein bij het gebouw J/K, aan de Valckenierstraat.

Op donderdag 5 mei zal in de universiteitsgebouwen op het Roeterseiland hierdoor de verwarming een aantal uur niet werken. Er zijn maatregelen genomen, waardoor dit voor de medewerkers en studenten niet merkbaar zal zijn.

Voor vragen over de werkzaamheden op 4 en 5 mei kunt u contact opnemen met de gebiedsregisseur, tel. nr. 020 525 7704.