Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Van 4 juli tot ongeveer 17 juli worden het patiogebouw, gelegen op de binnenplaats tussen gebouw D en G, en de verbinding tussen de gebouwen C en D afgebroken.

Van 4 juli tot ongeveer 17 juli worden het patiogebouw, gelegen op de binnenplaats tussen gebouw D en G, en de verbinding tussen de gebouwen C en D afgebroken.

Patiogebouw

Op dit moment wordt gewerkt aan de asbestsanering in het kleine patiogebouw. Dit is het kleine gebouw (onderdeel van D), dat aan de binnenplaats -tussen gebouw D en gebouw G- grenst. In juli wordt het patiogebouw in het geheel afgebroken. De sloopwerkzaamheden vinden plaats van 4 juli tot ongeveer 17 juli.

Deze twee weken zal er sprake zijn van aanzienlijke geluidshinder. Het geluid dat vooral is te horen, is dat van hak- en breekwerk.

Het herinrichten van de binnenplaats wordt meegenomen in het ontwerp voor het aantrekkelijker maken van de openbare ruimte op het Roeterseiland. Dit ontwerp wordt gemaakt door een landschapsarchitect en zal gereed zijn in het najaar 2011.

Verbinding tussen C en D

Tegelijk met de sloop van het patiogebouw wordt ook de verbinding tussen C en D afgebroken. In de nieuwe situatie zal gebouw B/C niet meer gekoppeld zijn aan gebouw D. Deze werkzaamheden vinden ook plaats van 4 juli tot ongeveer 17 juli.

In juli zal geen onderwijs meer plaatsvinden op het Roeterseiland.

Medewerkers in gebouw G worden door hun eigen afdeling geïnformeerd over alternatieve werkplekken (tijdens deze werkzaamheden).

Ook voor omwonenden zijn de werkzaamheden merkbaar, wel is de verwachting dat de overlast beperkt zal zijn, omdat het werkgebied omsloten wordt door gebouwen.

Vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gebiedsregisseur, Gebiedsregisseur-Roeterseiland-bb@uva.nl, telefoon 020 525 7704.